Webby.ro - Director Web Optimizat, pentru promovarea site-ului tau

Director Web Gratuit


Webby.ro
Director Web SEO Adauga Site in cel mai optimizat director web Site-uri noi in cel mai optimizat director web Cele mai tari Site-uri Avantajele Webby
Ghid de Optimizare Web
Verificare Page Rank
Sanatate si Familie
Societate si Cultura
Sport

Divertisment :
 

Bancul Zilei :
 
Site-uri din categoria
Resurse umane
Site-uri noi
poze fete si poze baieti screenshotpoze fete si poze baieti

supermodels.ro este o comunitate actualizata si moderata zilnic in care gasiti poze cu baieti si poze cu fete. Portalul detine si alte servicii adiacente precum cel de castinguri si de anunturi. Lista de modele si de fotomodele este filtrata de catre operatorii nostri. Portalul faciliteaza comunicarea dintre o agentie de casting si cel care doreste un job de promoter, hostess, fotomodel, figuratie de film, cascador si altele.

www.supermodels.ro
Adaugat de operator pe 26 Decembrie 2010
Aranjamente nunti si botezuri in Rm.Valcea screenshotAranjamente nunti si botezuri in Rm.Valcea

IssaMariage este una dintre cele mai mari agentii care organizeaza evenimente.Oferim toata gama de servicii pentru amenajari de nunti si botezuri.Aranjamente sala,aranjamente florale,fulgi de strut,buchte mireasa,buchte nasa,fantani de ciocolata,marturii organza si marturii cutiute decorative.

www.issamariage.ro
Adaugat de issamaraige pe 20 Noiembrie 2009
Best Help screenshotBest Help

De cand functionam, ne-am dezvoltat ca o companie eficienta de servicii de managementul resurselor umane si managementul afacerii. Obiectivele noastre sunt sa oferim partenerilor nostri solutii integrate, precum si idei novatoare de rezolvare a problemelor de resurse umane si de business.
Toate eforturile noastre sunt orientate spre cresterea cat mai rapida a numarului de filiale din Romania. Astfel, putem sa fim mai flexibili pentru a sprijini afacerea dumneavoastra si pentru a va ajuta sa va mariti sansele de succes in competitia nationala si internationala, pentru a va atinge obiectivele.
Calitatea serviciilor noastre este garantata de profesionalismul membrilor echipei noastre. Suntem toti pasionati de munca noastra si facem ce este corect pentru a ne face munca, iar munca noastra facuta bine inseamna succesul partenerilor nostri.
Exploatati aceste oportunitati si profitati de gama larga de solutii oferita si de potentialul membrilor echipei noastre.

www.besthelp.ro
Adaugat de nego pe 3 Noiembrie 2009
Protectia muncii Craiova screenshotProtectia muncii Craiova

Firma noastra se ocupa cu prestari servicii protectia muncii Craiova . Evaluarea Factorilor de Risc de Accidentare si imbolnavire Profesionale la locurile de munca in conformitate cu cerintele legislatiei de securitate si sanatate in munca. elaboreaza evaluarea riscurilor pe fiecare loc de munca in parte.

www.bodysrl.ro
Adaugat de Bogdans pe 2 Noiembrie 2009
team building screenshotteam building

Team building - de ce este necesar?

Pentru ca nu este suficient sa fiti buni, trebuie sa fiti cei mai buni si nu puteti fi cei mai buni decat lucrand in ECHIPA.

Ce facem pentru voi intr-un program de team building?
* Vom analiza potentialul individual sau, altfel spus vom vedea ce poate face fiecare pentru echipa
* Vom integra talentul, abilitatile si creativitatea fiecaruia pentru ca deciziile pe care le veti lua sa fie cele mai bune
* Va vom ajuta:
sa aveti incredere in voi si in echipa
sa comunicati mai bine
sa va cunoasteti pe voi si intre voi

www.programe-teambuilding.ro
Adaugat de giani pe 6 Ianuarie 2009
training si team building screenshottraining si team building

Companie specializata in furnizarea serviciilor de training : comunicare, negociere, leadership, vanzari, team building, dezvoltare personala, team building adventure, teambuilding indoor, training customer care, training creativitate, relatii interumane.

www.visionconsulting.ro
Adaugat de giani pe 6 Ianuarie 2009
Jobs Target Consulting screenshotJobs Target Consulting

Stim ca timpul dumneavoastra este pretios si de aceea va oferim solutionarea cat mai rapida si eficienta a nevoilor dvs de personal, asigurand atat servicii de intermediere personal casnic (bone/menajere/supraveghere batrani) cat si solutii complete pentru companii (recrutare, selectie si plasare personal entry level/middle/top management).

Deasemenea, pentru ca dispunem de angajati cu experienta, special instruiti pentru prestarea serviciilor profesioanele de curatenie, va putem oferi si acest tip de servicii, dvs. eliminand astfel problemele legate de personalul propriu si beneficiind in acelasi timp de garantia calitatii.

Jobs Target Consulting raspunde cu profesionalism tuturor cerintelor clientilor nostri, si de aceea va garantam:

• confidentialitate deplina, firma noastra fiind inregistrata in registru de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 6023;
• o oferta de servicii adaptata necesitatilor dvs;
• informarea permanenta asupra stadiilor de desfasurare a procesului de recrutare;
• perioade de garantie a serviciilor prestate.

Contactati-ne si impreuna vom gasi cea mai buna solutie !

www.jobstarget.ro
Adaugat de JobsTarget pe 24 Ianuarie 2008
RESCONT CONSULTING screenshotRESCONT CONSULTING

Consultanta, Resurse Umane, Contabilitate, Securitate si Sanatate in Munca, Relatii de Munca, Fisa Postului, Contracte, Contract Colectiv, web design, programare web, graphic design, realizare site, realizare pagini internet, servicii de calitate web, solutii software, Galati

www.rescontconsulting.ro
Adaugat de catalin_ene pe 18 Octombrie 2007
ABC Human Capital screenshotABC Human Capital

Site de resurse umane:recrutare si selectie, administrare de personal si payroll, consultanta resurse umane. ABC Human Capital este o agentie de resurse umane care si-a propus ca scop primordial oferirea de servicii al caror principala caracteristica sa fie PROFESIONALISM DE INALTA CLASA.
Am demonstrat acest lucru si continuam sa o facem alaturi de parteneri puternici (consultantii nostri au oferit, in diferite ocazii, solutii viabile si eficiente pentru companii de prestigiu Quadrant Amroq Beverages, Macromex, Intersnack, Farmexim, Alka CO, Orange, Tuborg, etc) fiind pregatiti in orice moment sa continuam alaturi de Dumneavoastra proiecte deja initiate sau sa derulam altele noi.

ABC Human Capital este urmarea fireasca a experientei castigate de fondatorii companiei, in acest domeniu vast , complex , provocator, in continua miscare si schimbare al resurselor umane.
Anul 2005 a reprezentat momentul concretizarii unui ideal: fondarea unei companii ce pune la dispozitia clientilor sai intreaga gama de servicii aferente capitalului uman. Si asta pentru ca, in realitate, calitatea unui serviciu este definita de rezultatele sale pe termen mediu si lung si nu de marimea companiei careia se adreseaza sau de ampolarea unui proiect. Ofertele personalizate ofera posibilitatea accedarii la servicii de calitate superioara pentru toti Clientii nostri.
Cine suntem de fapt? Unii dintre acei consultanti bine pregatiti in acest domeniu ce nu s-au limitat la cunoasterea unui singur aspect al capitalului uman ci au depus eforturi imense pentru a acoperi intreg spectrul specific. ABC Human Capital poate fi juristul personal pe probleme de legislatie a muncii, recrutorul eficient si rapid, administratorul resurselor umane, provider-ul de leasing de personal, evaluatorul psiho-profesional neutru si competent, pe scurt: PARTENERUL DE AFACERI DISCRET SI EFICIENT.

www.abchumancapital.ro
Adaugat de abc_hr pe 18 Mai 2007
PlusJobs.ro screenshotPlusJobs.ro

Locuri de munca si servicii de recrutare.

Adaugat de webby pe 20 Decembrie 2006
1 2 Urmatoarea
Creare Site


Optimizare Web Gratuita, SEO pe intelesul tuturor, Promovarea Afacerii Tale


Home |  Link-uri Noi |  Top Link-uri |  Legaturi |  Termeni si Conditii |  Contact
Creare Site si Optimizare Web realizate de jjSoft.ro ©

. Toate drepturile rezervate.