Webby.ro - Director Web Optimizat, pentru promovarea site-ului tau

Director Web Gratuit


Webby.ro
Director Web SEO Adauga Site in cel mai optimizat director web Site-uri noi in cel mai optimizat director web Cele mai tari Site-uri Avantajele Webby
Ghid de Optimizare Web
Verificare Page Rank
Automobile
Calculatoare si Internet
Casa si Gradina
Comunitati
Divertisment
eCommerce si Servicii
Educatie si Stiinta
Mass Media
Politica si Administratie
Guvern
Partide
Primarii
Sindicate
UE si NATO
Regional
Sanatate si Familie
Societate si Cultura
Sport
Turism

Divertisment :
 

Bancul Zilei :
 
Site-uri din categoria
Politica si Administratie
legaturi noi
Legislatie Romania screenshotLegislatie Romania

Legislatie-romania.ro este un portal de legislatie romanesc. Site-ul este practic si destinat tuturor care doresc informatii despre legislatia cu care interactioneaza zilnic si care le influneteaza direct sau indirect viata.

www.legislatie-romania.ro
Adaugat de anunturict pe 5 Septembrie 2010
Ion Negoias screenshotIon Negoias

Numele meu este Ion Negoias.M-am nascut la 2 Mai 1991, Ramnicu Sarat, intr-o familie simpla.Am parcurs Scoala Generala “Vasile Cristoforeanu”, urmata de profilul Filologie in Liceul Teoretic “Stefan cel Mare” (Ramnicu Sarat).In prezent sunt student la Facultatea de Drept, in cadrul Universitatii Transilvania.M-am apropiat de Miscare si m-am alturat Noii Drepte ca simpatizant la finele anului 2006.In tot acest timp, prin activism si daruire, am dobandit in conducerea filialei Ramnicu Sarat, conducerea judetului Buzau, conducerea judetului Vrancea si proaspata functie de membru al Consiliului National de Condecere al Noii Drepte.

Am fost ca si tine.Vin de acolo de unde vii si tu – ce face diferenta intre noi acum?Eu mi-am gasit un crez ce mi-a definitivat personalitatea.De ce spun ca am fost ca si tine?Eram ratacit, dezorientat intr-o mare de alternative spre formarea mea – alternative oferite de aceasta democratie pe care o intelegeam si eu prost la acea vreme.Nepasator fiind, ignorant si cam rebel, m-am indepartat de Biserica si m-am apropiat de idei ceva cam ateiste.Incepusem sa-mi pun intrebari.Nu stiam ca intrebarile mele erau de fapt raspunsurile pacatelor mele.Perceperea realitatii m-a facut sa-mi schimb ideile.Mi-am gasit crezul, l-am urmat, m-am auto-disciplinat si am devenit un om nou.Am un crez, port o lupta si apreciez mai mult satisfactia morala in defavoarea satisfactiei materiale.Incerc sa-i schimb pe oamenii in care se regaseste cel ce eram pe cale sa devin.Incerc sa schimb Romania prin ei.Vreau DEMOCRATIA INTERESULUI NATIONAL in defavoarea democratiei actuale – democratia interesului personal.Pare greu?Mircea Eliade spunea ca ‘nu esti invins decat daca refuzi lupta’.Eu nu refuz.Merg pe principiul “oamenii mari se nasc la case mici”.Schimbarea e in fiecare.Toata lumea are acces la ea in egala masura cu permanenta si cantitatea efortului depus.

www.negoias.wordpress.com
Adaugat de sven33 pe 23 August 2010
Primaria Sinnicolau Roman screenshotPrimaria Sinnicolau Roman

Comuna Sînnicolau Român este situată în partea de nord - vest a Ţării, în Transilvania, ca parte componentă a judeţului Bihor. Comuna Sînnicolau Român este aşezat ă în partea sud - vestică a judeţului Bihor, Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest, Euroregiunea Carpatica şi Euroregiunea Hajdú-Bihar. De asemenea, comuna Sînnicolau Român face parte, alături de alte 12 comune şi un municipiu (Salonta), din Microregiunea Salonta.

Adaugat de pynkygirl pe 21 Mai 2010
Primaria Sinmartin screenshotPrimaria Sinmartin

Situata la 7 km S-E de Municipiul Oradea, judetul Bihor, Comuna Sinmartin este strabatuta de DN76 Oradea - Sinmartin - Baile Felix - Deva.

Comuna Sinmartin are in componenta administrativa 6 sate: Sinmartin, Haieu, Rontau, Cihei, Betfia, Cordau precum si cele doua statiuni balneoclimaterice, Baile Felix si Baile 1 Mai. Populatia comunei este de 7996 locuitori.

Adaugat de pynkygirl pe 21 Mai 2010
Primaria Holod screenshotPrimaria Holod

Site-ul oficial al primariei din Holod, judetul Bihor. Comuna Holod este situata in partea central-sudica a judetului Bihor.

Situata la mica distanta de muntii Apuseni, intr-o zona de deal, comuna Holod fara a impresiona prin spectaculos, se bucura totusi de o fericita impletire intre atractiile elementelor din natura cu cele de cultura.

www.primariaholod.ro
Adaugat de pynkygirl pe 21 Mai 2010
Primaria Comunei Filipesti screenshotPrimaria Comunei Filipesti

Site-ul oficial al Primariei Comunei Filipesti. Cuprinde prezentarea comunei, a primariei si alte informatii de interes public: proiecte, investitii, modele de formulare, declaratii de avere, hotarari, dispozitii, avizier virtual.

www.primaria-filipesti.ro
Adaugat de filipesti pe 13 Aprilie 2010
Site-ul oficial al PNL Jimbolia screenshotSite-ul oficial al PNL Jimbolia

Website-ul oficial al PNL Jimbolia.
Prin intermediul acestui site dorim ca locuitorii orasului Jimbolia sa afle cat mai multe despre activitatile Partidului National Liberal din orasul lor. De asemenea locuitorii orasului Jimbolia pot sa ne puna intrebari la care ne vom straduii sa raspundem.

www.pnljimbolia.go.ro
Adaugat de bohrom pe 24 Martie 2010
siteul comunei Sintea Mare judetul Arad screenshotsiteul comunei Sintea Mare judetul Arad

un site ce se vrea a fi o carte de vizita a conunei si in acelasi timp si o legatura intre cetateni comunei si problemele sau succesele primariei fata de comuna. va prezentam
bisericile comunei
printra care : biserica de lemn de la adea
biserica reformata din adea capela din paduraea Adea:
"Capela a fost construita in alul 1905

de catre familia Arhiducelui Iosif de Habsburg în memoria fiului LADISLAU care a decedat la data de 6 sept. 1885, în urma unui accident de vânătoare în acel loc"
sau biserica evanghelica de la Tipar

sintea-mare.ro
Adaugat de webday pe 28 Februarie 2010
serastttos screenshotserastttos

Stam pe dinafara si nu comentam nimic! Ne plangem ca ne merge prost dar nu luam atitudine! Societatea civila suntem noi nu numai ONG-uri sau Fundatii(unele obscure.Haideti sa le creeam probleme, sa le facem noptile mai scurte si buzunarele mai subtiri! Sunt sigur ca am putea sa le creeam daca nu mari macar mici cosmaruri

serastttos.blogspot.com
Adaugat de serasttto pe 31 Ianuarie 2010
PRIMARIA PODARI screenshotPRIMARIA PODARI

PRIMARIA PODARI - Alaturi de cetatean in orice clipa.
Prezentarea Primariei Podari, a localitatii Podari si a satelor arondate administrativ: Braniste, Balta Verde, Livezi si Gura Vaii.
Un site documentat, cu trecutul, prezentul si viitorul lui, un site care vine in sprijinul cetateanului pentru al informa si al ajuta, de la copii, la persoane adulte, familii si batrani. Gasiti aici informatii privind partea administrativa, economica, culturala, educationala, spirituala, de sanatate, securitate, de agrement si recreere a localitatii si cetatenilor. Tot aici gasiti si formularele si actele dupa care alergati cand va loviti de cate o problema - certificat de nastere, certificat de casatorie, certificat de deces, carte de identitate, carte de identitate provizorie, ajutor social, subventie pentru contructie casa, alocatie de stat pentru copii, alocatie pentru nou nascuti, alocatie monoparentala, alocatie compelmentara, indemnizatie nastere, dizabilitati, certificat de incadrare intr-un grad de handicap,informatii despre uniunea europeana, politica de dezvoltare a guvernului romaniei, etc.

www.podari.ro
Adaugat de PRIMARIAPODARI pe 6 Septembrie 2009
1 2 3 4 5 6 Urmatoarea
Creare Site


Optimizare Web Gratuita, SEO pe intelesul tuturor, Promovarea Afacerii Tale


Home |  Link-uri Noi |  Top Link-uri |  Legaturi |  Termeni si Conditii |  Contact
Creare Site si Optimizare Web realizate de jjSoft.ro ©

. Toate drepturile rezervate.