Webby.ro - Director Web Optimizat, pentru promovarea site-ului tau

Director Web Gratuit


Webby.ro
Director Web SEO Adauga Site in cel mai optimizat director web Site-uri noi in cel mai optimizat director web Cele mai tari Site-uri Avantajele Webby
Ghid de Optimizare Web
Verificare Page Rank
Automobile
Calculatoare si Internet
Casa si Gradina
Comunitati
Divertisment
eCommerce si Servicii
Educatie si Stiinta
Mass Media
Politica si Administratie
Regional
Sanatate si Familie
Societate si Cultura
Cultura
Dans
Edituri
Fotografie
Galerii
Invatamant
Literatura
Muzee
ONG
Religie
Sport
Turism

Divertisment :
 

Bancul Zilei :
 
Site-uri din categoria
ONG
Site-uri noi
CASA DE AJUTOR RECIPROC EKO screenshotCASA DE AJUTOR RECIPROC EKO

CASA DE AJUTOR RECIPROC EKO-INSTITUTIE FINANCIAR NEBANCARA, ACORDA MEMBRILOR SAI IMPRUMUTURI IN CONDITII AVANTAJOASE, CU DOBANDA CARE SE REINTOARCE LA FONDUL SOCIAL DEPUS AL MEMBRILOR. ALESD, BIHOR, CREDIT, IMPRUMUT, MEMBRII

www.careko.ro
Adaugat de czilika pe 28 Mai 2010
Comunitatea eXPRIM screenshotComunitatea eXPRIM

Va invitam sa va inscrieti in comunitatea online eXPRIM!


Spuneti-va parerea atunci cand producatorii sunt pregatiti sa asculte!

Daca deveniti membru in comunitatea eXPRIM aveti posibilitatea sa va spuneti parerea atunci cand producatorii sunt pregatiti sa asculte.

Mai mult, pentru a recunoaste importanta participarii dvs la fiecare sondaj, veti castiga puncte pe care le puteti apoi converti in diferite forme recompensatorii. Aceste cadouri nu sunt o forma de plata pentru timpul pe care ni-l acordati, ci un gest de recunostinta si multumire pentru implicarea dvs.

Daca cele de mai sus v-au trezit interesul, va invitam sa deveniti membru aici :

http://www.cint.com/registration/Template07.aspx?Guid=1ff5dbe4-2f38-4d95-ae4c-0a01d4c40f6e

Pentru mai multe informatii : http://www.exprim.ro
Pentru a crea propriile sondaje si a impartasi parerea si celorlalti membri ai Comunitatii eXPRIM, va invitam si pe Forumul eXPRIM : http://forum.exprim.ro

Mercury Research va asigura ca toate datele dvs personale pe care ni le furnizati sunt strict confidentiale si ca nu vor ajunge la terte parti. De asemenea, datele dvs personale nu vor fi asociate cu raspunsurile la sondajele la care veti participa. Va garantam ca Mercury Research nu trimite materiale publicitare.

Echipa Mercury Research

www.exprim.ro
Adaugat de alex_rom007 pe 3 Mai 2010
Asociatia De Lupta Antidrog A.M.A screenshotAsociatia De Lupta Antidrog A.M.A

Scopul Asociatiei il reprezinta desfasurarea de programe sau proiecte in domeniul prevenirii traficului si consumului de droguri .

E-Mail :

antidrog_ama@yahoo.com

Telefon:
0314 32 94 38
0724 35 24 95

www.antidrog.winnity.ro
Adaugat de mihai99b pe 20 Februarie 2010
Asociatia Umanitara Safir screenshotAsociatia Umanitara Safir

Asociatia Umanitara Safir este o organizatie non-profit cu caracter umanitar si a fost infiintata cu scopul de a implinii latura social caritabila a firmei mama PLASTOR S.A. In aceasta perioada grea prin care trece toata lumea, perioada de criza, majoritatea companiilor se gindesc cum sa supravietuiasca si daca se poate sa faca profit. Putine companii se gindesc ca acest lucru se face cu oameni si care se preocupa sa investeasca in oameni.

www.asociatiasafir.ro
Adaugat de plastor pe 25 Ianuarie 2010
FRATIA -sindicat-trade union screenshotFRATIA -sindicat-trade union

blog privat privind constituirea sindicatelor fratia, membrii fondatori, alte confederatii sindicale,comentarii,imagini cu actiuni sindicale,imagini cu membrii fondatori, imagini cu alti lideri de sindicat,adresele confederatiilor sindicale din romania,

Adaugat de cosmescu pe 3 Noiembrie 2009
ASOCIATIA EUSFERA IASI screenshotASOCIATIA EUSFERA IASI

Suntem construiţi la bază din aceleaşi cărămizi, unele bune, unele mai puţin…Cărămizile bune sunt: compasiunea, bunătatea, răbdarea, recunoştinţa, prietenia ,puritatea gândului ,corectitudinea, onestitatea şi multe altele asemenea. Cărămizile rele cele care ne strică faţada egoismul, lăcomia, orgoliul, mânia, brutalitatea…lista este prea lungă, din păcate. Fiecare dintre noi dă dovadă de slăbiciuni, defecte mai mari sau mai mici. Dar fără să avem ocazia să “demonstrăm”,nici nu ştim ce alte “personaje” negative purtăm în noi. Toate au un substrat… uneori cu aceeaşi rădăcină . Soluţia problemei este totdeauna sondarea interiorului, cu bune şi rele,aşa cum este el. Pentru aceasta este nevoie să răspundem la nişte întrebări: „De ceam fost aşa? Ce m-a determinat să reacţionez aşa? Cine a reacţionat în mine? Cine din interiorul meu m-a jucat pe degetele sale?”. În general, orgoliul şi frica stau la baza tuturor “relelor” din noi. Hai să descoperim în fiecare zi ceva în noi. Şi cum orice lucru rău poate fi înlocuit cu unul bun, să scoatem cărămizile rele şi să le înlocuim cu unele bune. Cu cât mai multe cărămizi de bună calitate avem, cu atât construcţia este mai durabilă, mai vizibilă în sensul bun şi mai apreciată de sine şi de cei din jur...

www.eusfera.org
Adaugat de eusfera pe 7 Octombrie 2009
ASCIG screenshotASCIG

Asociatia Studentilor in Contabilitate si Informatica de Gestiune este organizatia studenteasca din ASE ce are ca misiune crearea unui mediu oportun de dezvoltare a studentilor cu initiativa in vederea crearii unei comunitati care sa inteleaga mediul business din Romania. Acest lucru il obtinem prin organizarea de evenimente profesionale si socio-culturale pentru studenti.

www.ascig.ro
Adaugat de dorin88 pe 26 August 2009
Asociatia Salvatorilor Voluntari pentru Situatii d screenshotAsociatia Salvatorilor Voluntari pentru Situatii d

ASVSU este o organizatie neguvernamentala, non-profit, apolitica, infiintata in anul 2001, care combina experienta specialistilor in servicii de salvare cu dorinta de a ajuta societatea civila in situatii de urgenta.Pentru a va initia in acordarea „primului ajutor in situatii de urgenta” va invitam alaturi de noi!!

www.asvsu.ro
Adaugat de lore pe 6 Aprilie 2009
S.N.Cruce Rosie Romana - Filiala Prahova screenshotS.N.Cruce Rosie Romana - Filiala Prahova

Site-ul Filialei Prahova a Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania.
Un site in care se va incerca prezentarea activitatii Filialei Prahova a CRR, ideile si actiunile initiate de aceasta, precum si un site cu informatii si statistici din domeniul sanitar.

crph.ahriman.ro
Adaugat de Ahriman pe 16 Decembrie 2008
Fundatia Baylor Marea Neagra screenshotFundatia Baylor Marea Neagra

Motto: Cei care se straduiesc pot fi ajutati
Fundatia acorda servicii comprehensive persoanelor infectate/afectate HIV/SIDA din regiunea Dobrogei.Sustine primul Centrului de Excelenta din reteaua internationala Baylor International Pediatric AIDS Initiative (BIPAI), parteneriat public privat cu Spitalul Clinic de Boli Infectiaose Constanta.
Viziunea Baylor Romania este de a fi un Centru BIPAI sustenabil,
recunoscut la nivel regional si international drept furnizor de servicii clinice si
programe educationale cu o echipa care actioneaza etic si profesionist, conform standardelor de excelenta, pentru prevenirea si tratarea complexa a infectiei HIV.

www.baylor-romania.ro
Adaugat de Nicoleta pe 22 Iulie 2008
1 2 Urmatoarea
Creare Site


Optimizare Web Gratuita, SEO pe intelesul tuturor, Promovarea Afacerii Tale


Home |  Link-uri Noi |  Top Link-uri |  Legaturi |  Termeni si Conditii |  Contact
Creare Site si Optimizare Web realizate de jjSoft.ro ©

. Toate drepturile rezervate.