Webby.ro - Director Web Optimizat, pentru promovarea site-ului tau

Director Web Gratuit


Webby.ro
Director Web SEO Adauga Site in cel mai optimizat director web Site-uri noi in cel mai optimizat director web Cele mai tari Site-uri Avantajele Webby
Ghid de Optimizare Web
Verificare Page Rank
Automobile
Calculatoare si Internet
Casa si Gradina
Comunitati
Divertisment
eCommerce si Servicii
Educatie si Stiinta
Informatii
Istorie
Librarii
Referate
Scoli
Stiinta
Universitati
Mass Media
Politica si Administratie
Regional
Sanatate si Familie
Societate si Cultura
Sport
Turism

Divertisment :
 

Bancul Zilei :
 
Site-uri din categoria
Educatie si Stiinta
legaturi noi
Centrul de Cercetare pentru Performanta Umana CCPU screenshotCentrul de Cercetare pentru Performanta Umana CCPU

Centrul de Cercetare pentru Performanta Umana functioneaza, in cadrul Facultatii de Educatie Fizica si Sport din Universitatea Pitesti, din anul 2001, fiind infiintat printr-un protocol de colaborare cu Institutul National de Cercetare in Sport din Bucuresti.
CCPU este membru ICSSPE/CIEPSS - categoria D din anul 2006.
Obiective
1. Identificarea directiilor de cercetare, atât în domeniul ,,educatie fizica si sport”, cât si în domenii cu caracter interdisciplinar si elaborarea unor proiecte si contracte de cercetare;
2. Atragerea cadrelor didacticeale Facultatii de Educatie Fizica si Sport în elaborarea si derularea proiectelor si contractelor de cercetare;
3. Derularea proiectelor de cercetare ale lucrarilor de doctorat în C.C.P.U.;
4. Elaborarea si derularea unor programe de asistenta stiintifica pentru sportivii de performanta;
5. Atragrea studentilor în cercul de cercetare stiintifica ,,SPORT PENTRU Mileniul III” si participarea acestora la cercetarile derulate în C.C.P.U;
6. Diseminarea rezultatelor cercetarii în cadrul unor manifestari stiintifice organizate de C.C.P.U., înpublicatiile Facultatii de Educatie Fizica si Sport si C.C.P.U;
7. Editarea unor carti si suporturi curriculare;
8. Diseminarea rezultatelor cercetarii din granturi, contracte de cercetare, lucrari de doctorat, lucrari de masterat în cadrul revistei „Citius Altius Fortius” – revista de categoria B+ in evaluarea ARACIS/2008.
Conducere:
-Presedinte onorific- Rectorul Universitatii din Pitesti, Prof.univ.dr. Gheorghe Barbu;
-Presedinte executiv– Prof.univ.dr.Niculescu Mugurel;
-Director – Prof.univ.dr. Liliana Mihailescu;
-Secretar –Conf.univ.dr. Marian Cretu.
Manifestari stiintifice:
-Olimpiada Tinerilor Doctoranzi;
-Conferinte Internationale de Comunicari Stiintifice.
Publicatii stiintifice:
-Revista "Citius, Altius, Fortius", acreditata CNCSIS

www.ccpu.ro
Adaugat de ccpu pe 16 Februarie 2010
Firma de exercitiu IQ Travel Bacau screenshotFirma de exercitiu IQ Travel Bacau
in categoria Educatie si Stiinta > Scoli

Firma de exercitiu/intreprinderea simulata este copia fidela a unei firme reale, in cadrul careia elevii, indrumati de profesorul coordonator, desfasoara si exerseaza activitati executate de o unitate economica, creand produse si servicii virtuale. Tranzactiile se efectueaza cu bani de asemenea virtuali, furnizati de banca centrala, reprezentata de ROCT care coordoneaza intreaga activitate la nivel national.

www.iqtravel.lx.ro
Adaugat de andjusticeall pe 14 Februarie 2010
ArtdeBru screenshotArtdeBru

Site de prezentare a tablourilor facute de Ana-Maria Bruma.Fiecare tablou are descriea si pretul aferent. Pentru cereri de cumparare a tablourilor, accesati pagina de contact. Site-ul este realizat in doua limbi, engleza si franceza. Pentru mai multe informatii, va asteptam pe site.

www.artdebru.com
Adaugat de webadrian pe 31 Ianuarie 2010
Gradinita Childrens Joy screenshotGradinita Childrens Joy
in categoria Educatie si Stiinta > Scoli

Ne dorim sa devenim gradinita care ofera cele mai bune prestatii educationale, realizate de cadre didactice calificate, cu experienta si cu dorinta de a face ceea ce este mai bine pentru copii. Misiunea noastra este de socializare a copiilor prescolari in vederea integrarii si adaptarii cu success , fara dificultate in activitatile scolare si in societate, urmarind obiectivele:

www.gradinitajoy.ro
Adaugat de gradinitajoy pe 20 Ianuarie 2010
psihologice screenshotpsihologice

Cuprinde articole din domeniul consilierii, dezvoltarii personale, forum de discutii, teste psihologice. Se vrea a fi o punte in oameni.Site-ul va invita la un dialog sincer si curajos despre teme importante ale vietii.De asemenea este o invitatie la cunoasterea de sine.

www.psihologice.webs.com
Adaugat de psihologul pe 19 Ianuarie 2010
TITANIS din Sibiu screenshotTITANIS din Sibiu
in categoria Educatie si Stiinta > Scoli

Suntem o tanara societate fondata in anul 2009, la Sibiu din dorinta de a aduce un plus de rigoare organizationala sistemului economic din Romania. Suntem de parere ca perioada de criza a declansat si multiple oportunitati, atat pentru persoane, cat si pentru societati, iar noi trebuie doar sa le identificam si sa le valorificam impreuna.
TITANIS group se adreseaza, pe de o parte angajatorilor, care au nevoie de personal calificat iar pe de alta parte candidatilor care sunt in cautarea unui loc de munca. Angajatorii au acum acces la o vasta baza de date cu CV-uri, din Romania, in care isi pot gasi angajatii cei mai potriviti pentru proiecte lor. Pentru candidati, accesul la un catalog complet al posturilor vacante sporeste considerabil posibilitatea gasirii unui loc de munca potrivit prin trimiterea unui CV catre noi.

O alta sectiune a activitatii noastre este cea a cursurilor de calificare si training. Pe acest palier oferta noastra este standardizata, dar poate fi si personalizata, in functie de situatie. Ne putem deplasa si la sediul firmelor care au nevoie de instruire.
Suntem SCURTI, CLARI si CONCISI!
In ceea ce priveste formarea si dezvoltarea profesionala, ne bazam pe oferirea unor servicii inalt calitative.
Desfasuram o gama variata de cursuri la preturi avantajoase, in diferite domenii de activitate si ne adresam persoanelor pentru care cariera este o provocare continua.
Programele de formare organizate sunt destinate mai multor sectoare de activitate potrivit cererii din economie. Cu alte cuvinte, ducem o politica de produs, tintita pe diferite segmente ocupationale, pentru a oferi oamenilor si companiilor instrumente concrete, pentru a-si dobandi sau dezvolta anumite competente.

www.titanis.ro
Adaugat de titanisjob pe 16 Ianuarie 2010
Top 10 Conspiratii Mondiale screenshotTop 10 Conspiratii Mondiale

Un blog unde poti afla si cele mai crunte adevaruri despre lumea care ne inconjoara si cine o conduce,despre ce este 2012 cu adevarat,gripa porcina si ce spune Nostradamus despre romania plus multe alte informatii.

adevar-sau-conspiratie.blogspot.com
Adaugat de klybra pe 15 Ianuarie 2010
Atestat informatica Oracle , pagini web , html screenshotAtestat informatica Oracle , pagini web , html

Atestat informatica de nota 10 . Echipa noastra va poate oferi calitate , experienta , seriozitate si atestatede nota 10 la informatica : oracle , html , flash , php , visual foxpro baze de date (FoxPro, Visual FoxPro, Access), programe în Pascal si pagini de web (HTML,macromedia flash 8 ,macromedia flash mx , php si java)

www.atestatinfo.ro
Adaugat de stefan_popi pe 12 Ianuarie 2010
catastrofe-naturale screenshotcatastrofe-naturale

Un blog de informare si constientizare. 427 catastrofe naturale in 2006, 500 in 2007, deci o crestere cu 20% in decurs de numai un an. In 2008 cutremur in China si ciclon in Myanmar soldate ambele cu sute de mii de victime. Daca anii '60 au insemnat cucerirea cosmosului, anii '80 au insemnat Razboiul Rece, prezentul aduce problema schimbarii climatice, nimeni indiferent de puterea economica sau militara nu se va putea izola. Daca acum nu reusim sa constientizam problema, mai tarziu va fi prea...tarziu.

www.catastrofe-naturale.ro
Adaugat de catastrofenaturale pe 30 Decembrie 2009
Carti personalizate copii screenshotCarti personalizate copii

Vrei sa faci un cadou special copilului tau? Un cadou în care copilul sa fie personajul principal dintr-o poveste?
Cartile personalizate pentru copii în care orice copil poate fii eroul propriei carti le gasiti acum pe site-ul nostru www.cartipersonalizate.afacerisibani.ro.
Salveaza-l pe Mos Craciun, Un cadou special şi Prietenul meu Codrut sunt cateva din cartile în care copilul tau poate deveni personajul principal.

www.cartipersonalizate.afacerisibani.ro
Adaugat de popradu2002 pe 21 Decembrie 2009
2 3 4 5 6 7 8 Precedenta | Urmatoarea
Creare Site


Optimizare Web Gratuita, SEO pe intelesul tuturor, Promovarea Afacerii Tale


Home |  Link-uri Noi |  Top Link-uri |  Legaturi |  Termeni si Conditii |  Contact
Creare Site si Optimizare Web realizate de jjSoft.ro ©

. Toate drepturile rezervate.