Webby.ro - Director Web Optimizat, pentru promovarea site-ului tau

Director Web Gratuit


Webby.ro
Director Web SEO Adauga Site in cel mai optimizat director web Site-uri noi in cel mai optimizat director web Cele mai tari Site-uri Avantajele Webby
Ghid de Optimizare Web
Verificare Page Rank
Sanatate si Familie
Societate si Cultura
Sport

Divertisment :
 

Bancul Zilei :
 
presa in blugi screenshotpresa in blugi

Ce este autismul? Stim sau nu stim despre el? Trebuie sa ne temem de persoanele diagnosticate cu forme de autism?

Autismul este o anomalie de dezvoltare neuropsihologica care afecteaza in primul rind functiile comunicarii si relationarii copilului cu anturajul sau. Tipica este replierea asupra sinelui: copilul autist se joaca singur, se izoleaza si pare ca traieste intr-o lume numai a lui.

presainblugi.com
Adaugat de presainblugi2011 pe 13 Ianuarie 2011Alte siteuri din aceasta categorie:
Clinica Angiomed screenshotClinica Angiomed

Explorari functionale cardio-vasculare, Chirurgie vasculara.

Adaugat de webby pe 15 Decembrie 2006
OAMGMAMR - FILIALALA CALARASI screenshotOAMGMAMR - FILIALALA CALARASI

Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România include peste 120 000 de membri.

Conform Ordonanţei de Urgenţă 144/2008, Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România se organizează şi funcţionează ca organizaţie profesională, cu personalitate juridică, neguvernamentală, de interes public, apolitică, fără scop patrimonial, cu responsabilităţi delegate de autoritatea de stat, având ca obiect de activitate controlul şi supravegherea exercitării profesiei de asistent medical generalist, a profesiei de moaşă şi, respectiv, a profesiei de asistent medical, ca profesii liberale de practică publică autorizate.

La nivel naţional, organele de conducere ale Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România sunt: Adunarea Generală, Consiliul Naţional, Biroul Executiv şi Preşedinte.
Site-ul filialei Călărași a Ordinullui Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România.
Calendar manifestări educație medicală continuă, posibilitate înscriere online la orice manifestare științifică afișată pe site. Știri și noutăți din domeniul medical. Legislație medicală. Ordinul Asistenților Medicali din România - FILIALA CĂLĂRAȘI

www.oamrcl.ro
Adaugat de vill pe 16 Februarie 2010
Electroforeza screenshotElectroforeza

Acest site isi propune prezentarea principalelor tehnici electroforetice utilizate in prezent in laboratorul clinic si interpretarea modificarilor electroforetice (frecvente sau particulare) aparute pe diverse tipuri de electroforegrame. De asemenea, este prezenta si o sectiune de suport stiintific unde sunt prezentate (in rezumat) anumite referinte bibliografice utile in interpretarea rezultatelor diverselor tipuri de electroforegrame.

Site-ul prezinta si doua rubrici noi: una de actualitati medicale, unde cititorul va gasi noutati atat in domeniul analizelor electroforetice, cat si in domeniul medicinei de laborator in care electroforeza este parte integranta si alta de diagnostic on-line in rubrica de contact.

www.electroforeza.ro
Adaugat de edwin pe 15 Septembrie 2009
centru de pregatire pentru nastere screenshotcentru de pregatire pentru nastere

CENTRU DE PREGATIRE PENTRU NASTERE ofera cursuri de educatie pentru nastere Lamaze,pentru in ingrijirea nou-nascutului.Initierea in rolul de parinti.
Aveti posibilitatea sa invatati despre sarcina dumneavoastra,sa practicati exercitiile specifice acestei perioade,sa va familiarizati cu nasterea copilului dumneavoastra.

cursurilamaze_galati.ablog.ro
Adaugat de lilliana pe 2 Februarie 2009
Leodora SRL - Aparatura medicala si Oxigenoterapie screenshotLeodora SRL - Aparatura medicala si Oxigenoterapie

Leodora SRL este principalul furnizor de aparatura medicala , consumabile medicale si mobilier medical din Prahova.Cartea

noastra de vizita este calitatea produselor comercializate. Contact www.leodora.ro

www.leodora.ro
Adaugat de dmaster1988 pe 17 Octombrie 2009


Alte subcategorii

Creare Site


Optimizare Web Gratuita, SEO pe intelesul tuturor, Promovarea Afacerii Tale


Home |  Link-uri Noi |  Top Link-uri |  Legaturi |  Termeni si Conditii |  Contact
Creare Site si Optimizare Web realizate de jjSoft.ro ©

. Toate drepturile rezervate.