Webby.ro - Director Web Optimizat, pentru promovarea site-ului tau

Director Web Gratuit


Webby.ro
Director Web SEO Adauga Site in cel mai optimizat director web Site-uri noi in cel mai optimizat director web Cele mai tari Site-uri Avantajele Webby
Ghid de Optimizare Web
Verificare Page Rank
Sanatate si Familie
Societate si Cultura
Sport

Divertisment :
 

Bancul Zilei :
 
eJurnal.ro screenshoteJurnal.ro

Revista presei romanesti si internationale.

Adaugat de webby pe 14 Decembrie 2006Alte siteuri din aceasta categorie:
Anunturi Gratuite Shark screenshotAnunturi Gratuite Shark

Anunturi gratuite din toate domenile, pentru toata tara. cel mai nou site de anunturi la indemana oricui. Posteaza acum anuntul tau gratuit pe anunturi shark. Anunturi Gratuite Online. Un site de anunturi gratuite si mica publicitate total gratuit. Va puteti publica anuntul dumneavoastra gratuit in multiple categorii: Anunturi auto, anunturi imobiliare, anunturi calculatoare, anunturi afaceri, anunturi telefoane, anunturi diversre si multe altele... Adaugati acum anuntul dumneavoastra gratuit!

anunturishark.com
Adaugat de anunturishark pe 4 Februarie 2010
Pareri despre bani pe net screenshotPareri despre bani pe net

un blog care aduna pareri si ideii despre cum se castga bani pe net si cat de adevart este acest fenomen care este atat de mult acestat si cautat pe intrenet. Daca cineva a castigat bani si cum a castigat daca vrea sa isi dezvaluie secretele.

bizpenet.webs.com/
Adaugat de uzzy04 pe 22 Ianuarie 2010
Incomod screenshotIncomod

Incomod - Cel mai tare ziar din Dambovita! Dezvaluri, anchete, reportaje, administratie, economic, politic, opinii, stiri, sport, blog. Tot ce vrei sa afli despre judetul Dambovita intr-un singur ziar!

www.incomod-media.net
Adaugat de Incomod pe 4 August 2008
Reviste de femei screenshotReviste de femei

Toate revistele de femei grupate intr-un singur director, structurate pe categorii: moda, gastronomie, design, sanatate, familie. Revistele de femei sunt structurate in acelasi timp si in ordine alfabetica.

www.reviste-femei.ro
Adaugat de iuliann_ro pe 2 Ianuarie 2009
RADAR DE MEDIA screenshotRADAR DE MEDIA

PUBLICATIE ONLINE DEDICAT CONSUMATORILOR DE MEDIA- media tinuta sub control.
vizitati www.radardemedia.ro

STIRI , REPORTAJE, NEWSVIDEO, BRIF-URI!

Capatos si-a dat arama pe fata. De data asta se pare ca nu prea i-a mers, a incercat sa puna in stuatii dificile oameni care nu erau dispusi sa-i accepte glumele si scenariile lui.

Invitat la “Un show Pacatos” , Catalin Botezatu stia tot ce se va intampla in emisiune, nu s-a lasat calacat in picioare si a pornit conflictul la momentul potrivit.

Iata ce s-a intamplat in emisiunea pacatoasa !

Bote a intrat in platou… toate bune si frumoase pana cand a aparut asistenta Bianca, ironizata de Capatos. Paractic cearta a inceput in momentul in care fostul primar Viorel Lis a venit in platou ca sa-i “oficializeze cununia” cu asistenta emisiunii , Bianca, iubita lui Botezatu.

Creatorul de moda a fost vizibil suparat de acest moment si practic de aici a inceput cearta cu Capatos. “A fost un moment penibil, sunt satul de penibilitati, puteti sa faceti ce vreti cu orcine dar nu cu mine si nici cu Bianca, mai ales cand eu sunt de fata. Eu am o relatie personala cu aceasta fata si nu cred ca cineva are dreptul sa ma ironizeze si de altfel nu trebuie sa dau socoteala ce fac eu cu ea”, a spus Botezatu pe un ton nu prea prietenos in emisiunea tv.

Botezatu a incercat de cateva ori sa plece din emisiune dar s-a controlat, iar “din respecta pentru emisiune si pentru telespectatori” a ramas pana la publicitate.

In schimb Capatos vizibil enervat de situatia creata incerca sa controleze atmosfera dar Botezatu nu a vrut nici cum ! Atunci Capatos a “srait cu gura”, i-a spus lui Botezatu ca nu l-a invitat pentru a-i da socoteala ce face el cu Bianca. Nici sa puna in prim plan “barfa presei”, in care se afla asistena Bianca cu miliardarul Ioan Nicolae de la Brasov, surprinsi de paparazzi cand acestia se sarutau! Nu, nu, nu a vrut dar a spus !

www.radardemedia.ro
Adaugat de radardemedia pe 24 Octombrie 2009


Alte subcategorii

Creare Site


Optimizare Web Gratuita, SEO pe intelesul tuturor, Promovarea Afacerii Tale


Home |  Link-uri Noi |  Top Link-uri |  Legaturi |  Termeni si Conditii |  Contact
Creare Site si Optimizare Web realizate de jjSoft.ro ©

. Toate drepturile rezervate.