Webby.ro - Director Web Optimizat, pentru promovarea site-ului tau

Director Web Gratuit


Webby.ro
Director Web SEO Adauga Site in cel mai optimizat director web Site-uri noi in cel mai optimizat director web Cele mai tari Site-uri Avantajele Webby
Ghid de Optimizare Web
Verificare Page Rank
Sanatate si Familie
Societate si Cultura
Sport

Divertisment :
 

Bancul Zilei :
 
Scoala de Dresaj Canin Korsarad screenshotScoala de Dresaj Canin Korsarad
in categoria Educatie si Stiinta > Scoli

Scoala de dresaj Arad va ofera urmatoarele servicii: dresaj canin Arad, paza si protectie, dresaj caini vanatoare, dresaj sporturi canine, pensiune canina Arad, dresaj Arad. Trebuie stiut ca dresajul modern se face in primul rand cu multa dragoste, pt.animale si abia pe urma profesionalismul si metodele de lucru care trebuie sa fie un sistem de dresaj motivational bazat pe mult stimul si recompense.

www.korsarad.ro
Adaugat de icetech2 pe 14 Septembrie 2010Alte siteuri din aceasta categorie:
SCOALA DE SOFERI INSTRUCTOR AUTO PLOIESTI PRAHOVA screenshotSCOALA DE SOFERI INSTRUCTOR AUTO PLOIESTI PRAHOVA

SCOALA DE SOFERI INSTRUCTOR AUTO PLOIESTI PRAHOVA - DINU CIPRIAN, pregatesc CU CALM si MULTA RABDARE (din 1997) cursanti in vederea obtinerii permisului de conducere cat. B. PROMPTITUDINE, SERIOZITATE, PROFESIONALISM. Taxa pentru orele de conducere se poate achita integral sau in rate. Autoturism "SCOALA" DIESEL nou. Asigur masina la examenul practic in traseu. Scolarizarea se realizeaza INDIVIDUAL, cu fiecare cursant(a) in parte. Telefon: 0722 73 75 47.

www.instructor-auto.net
Adaugat de ciprian_dinu pe 20 Februarie 2008
Gradinita Curcubeul Magic screenshotGradinita Curcubeul Magic

Gradinita "Curcubeul Magic" este locul minunat in care copiii invata jucandu-se, avand o baza materiala didactica adecvata desfasurarii unui proces instructiv-educativ modern, de calitate. Activitatea gradinitei se desfasoara intr-un mediu primitor, sigur, in care copilul este inconjurat cu caldura, intelegere, multa rabdare si dedicatie din partea educatoarelor.Gradinita dispune de 4 sali de clasa, 2 grupuri sanitare, 2 camere de primire precum si de o curte spatioasa special amenajata pentru copii.

www.curcubeul-magic.ro
Adaugat de impalor pe 1 August 2009
www.gradadiniteploiesti.ro screenshotwww.gradadiniteploiesti.ro

GRADINITA AMICII - SCOALA DUPA SCOLA AMICII: - functioneaza intr-o cladire noua , spatioasa ; - ofera conditii de igiena ,ambient si dotare pe masura cerintelor actuale; - copii sunt impartiti pe grupe de varsta cu maxim zece copii intr-o grupa; - dotarea gradinitei este moderna: truse, planse,jocuri, materiale audio-video, calculatoare; - cadrele didactice sunt calificate si dau dovada de profesionalism. Ele dovedesc un grad mare de responsabitate in a-l cunoaste pe copil , a-l aprecia, dovedindu-i incredere , respect , dragoste; - parintii si alte persoane sunt implicate in activitatea din gradinita , constientizand astfel complexitatea procesului instructive-educativ; - activitatile din gradinita se desfasoara intr-un mod echilibrat in ceea ce priveste raportul intre activitatile statice si cele de miscare; - asigura control si supraveghere medicala pe toata durata programului; - ofera meniuri sanatoase elaborate de medic nutritionist; - evenimentele organizate aici au amploarea si importanta asteptata.Sarbatorim ziua de nastere a copilului , organizam serbari de Craciun , de Paste si de 1 Iunie ; - este antrenata in activitati extrascolare : excursii , vizite , drumetii , tabere , concursuri , oferind copiilor diversitate; - oferim un program de consiliere a parintilor pe teme de educatie in familie; - functioneaza pe toata perioada anului si in week-end; - putem fi amici de week-end si pentru copii care nu sunt inscrisi in gradinita noastra; - oferim programe speciale in vacante si week-enduri; - aici in fiecare zi copii invata o lectie de viata. Educatorii le stimuleaza si le intretin curiozitea3

gradiniteploiesti.ro
Adaugat de gradinitaamicii pe 16 Octombrie 2008
www.gradinitaelite.ro screenshotwww.gradinitaelite.ro

Gradinita ELITE este o gradinita particulara deschisa in 2007 in zona City Mall. Dispunem de sistem de supraveghere online si piscina proprie. Oferim conditii maxime de siguranta si calitate pentru copilul dvostra!Varsta minima de inscriere 1 an si 6 luni!

www.gradinitaelite.ro
Adaugat de cameliapetcu pe 5 Mai 2008
Doua Fetite screenshotDoua Fetite

Afterschool, ajutor la teme, supraveghere, meditatii, petreceri si evenimente pentru copii. Iasi str. Moara de Vant, nr 26B.

Oferim ajutor la teme, avem program de afterschool, facem supraveghere, meditatii la romana, matematica, engleza si geografie, organizam cercuri de dans, arta teatrala, ateliere de pictura, de fotografie, cursuri de indemanari practice, petreceri si evenimente pentru copii, mancare sanatoasa, alergatura prin iarba si joaca. Iar la dorinta de petrecere venim cu tot ce trebuie: arlechin, masti colorate si dans.

www.douafetite.ro
Adaugat de escolar pe 26 August 2009


Alte subcategorii
Stiinta | Scoli

Creare Site


Optimizare Web Gratuita, SEO pe intelesul tuturor, Promovarea Afacerii Tale


Home |  Link-uri Noi |  Top Link-uri |  Legaturi |  Termeni si Conditii |  Contact
Creare Site si Optimizare Web realizate de jjSoft.ro ©

. Toate drepturile rezervate.