Webby.ro - Director Web Optimizat, pentru promovarea site-ului tau

Director Web Gratuit


Webby.ro
Director Web SEO Adauga Site in cel mai optimizat director web Site-uri noi in cel mai optimizat director web Cele mai tari Site-uri Avantajele Webby
Ghid de Optimizare Web
Verificare Page Rank
Automobile
Calculatoare si Internet
Casa si Gradina
Comunitati
Divertisment
eCommerce si Servicii
Educatie si Stiinta
Mass Media
Politica si Administratie
Regional
Sanatate si Familie
Societate si Cultura
Sport
Turism

Divertisment :
 

Bancul Zilei :
 
Radio Gaesti Online screenshotRadio Gaesti Online

Stiri, muzica online.

Gaestiul e orasul meu...si nu-i fac reclama, dimpotriva, il critic pentru ca o parte din locuitorii sai nu stiu ce-i civilizatia infratindu-se cu mizeria si poluarea iar cealalta parte nu stie ce inseamna sa fii comunitar, dandu-si coate si aratand cu degetul fara ca sa faca ceva sau sa ajute autoritatile in acest sens.
Nu din placere am facut acest blog, ci din dorinta de a ridica aceasta problema intregii comunitati si a invata din ceea ce postez aici despre lucruri pe care NU TREBUIE SA LE FACEM. Mizeria, gunoiul, poluarea, in definitiv lipsa celor "sapte ani de-acasa" fac victime si din ce in ce mai multi gaesteni uita ca gunoiul aruncat peste umar sau printre degete "ca sa nu fie vazut" este expresia clara a gradului lor de cultura. Aceasta lipsa de cultura categorisita in continuare sub numele de "lepra societatii" ne afecteaza pe toti mari si in special pe cei mici care se uita la noi si i-au notite pentru a se putea purta "civilizat" si ei la randul lor aruncand peste umar gunoiul asemeni inaintasilor lor. Desi autoritatile locale prefera sa actioneze conform regulei "Lasa-i sa-si faca de cap si apoi strangem cum putem, daca putem" depunandu-se eforturi destul de insemnate de a "strange gunoiul" de pe urma leprelor eu nu cred ca e deajuns. Gradul de civilizatie creste odata cu implicarea in educarea celor mici, pentru ca ei vor fi generatia de maine, pentru ca ei vor fi cei ce se vor lupta in continuare "in mizerie si poluare"... cu aceste lepre. Nu cunosc daca in programele scolare se mai face astfel de educatie, daca acasa mama si tata il "mai altoieste" pe ala mic ca a aruncat punga de gunoi in scara vecina, sau ca elevii prinsi ca arunca laptele si cornul pe sosea.Dar pana nu ne desteptam, nu ne implicam ACTIV in educatia celor mici nu vom avea sanse sa scapam de aceasta boala numita in continuare "lepra societatii".

gaesti.ablog.ro
Adaugat de radiogaesti pe 10 Octombrie 2010Alte siteuri din aceasta categorie:
anunturimoldova.net screenshotanunturimoldova.net

Cel mai tare site de anunturi dedicat orasului Iasi si regiunii Moldovei. Nu mai trebuie sa cumperi ziarul local, toate anunturile cu locuri de munca, afaceri, vanzari si cuparari de orice le gasiti aici! Nu mai trebuie sa cumparati ziare de anunturi, toate sunt aigi gratis, fara nici un cost.

www.anunturimoldova.net
Adaugat de cippiq pe 3 Iulie 2010
RADASENI screenshotRADASENI

- Localitatea Rădăşeni se află amplasată în partea de nord a Moldovei, în sudul judeţului Suceava, la 3 km depărtare de Municipiul Fălticeni şi 30 km de reşedinţă de judeţ, Municipiul Suceava.
- Satul Rădăşeni, amplasat în această zonă subcarpatică, are formă de găleată cu deschiderea spre valea şomuzului Mare, apărat în cursul istoriei sale de vederea prădalnicilor şi de urgia vânturilor de miază-noapte.
- Stema satului este compusă dintr-un scut, un măr cu frunza, reprezentând pomicultura veche tradiţie a locuitorilor, şi două spice de grâu încrucişate reprezentând agricultura, iar in partea de sus sunt zidurile cetătii Suceava.
- Satul Rădăşeni păstrează încă din timpuri străvechi numeroase evenimente şi tradiţii, fiind deosebit atât prin locuitorii pe care îi are, cât şi prin frumuseţea naturii de neîntrecut, făcând pe orice vizitator să rămână fascinat de aceste lucruri.

radaseni.info
Adaugat de c_anicai pe 20 Ianuarie 2009
Tulcea screenshotTulcea

Stiri si informatii utile din Tulcea si restul tarii. Institutii publice, unitati de invatamant, restaurante, clburi sau locuri de petrecere a timpului liber

tulceaonline.com
Adaugat de iulianx3m pe 14 Martie 2010
Braila Portal - Informatii, Anunturi din Braila screenshotBraila Portal - Informatii, Anunturi din Braila

Portal Online al orasului Braila in care puteti gasi informatii despre oras, date istorice, cadru geografic, anunturi gratuite, locuri in care sa va petreceti timpul liber, adrese utile, stiri, personalitati locale si evenimente si multe alte sectiuni.

braila-portal.ro
Adaugat de zveltsrl pe 16 Decembrie 2009
pentru satmareni screenshotpentru satmareni

Un site pentru satmareni si despre Satu Mare. Un forum unde putem discuta diverse probleme sau putem sta la o vorba. Un site ca sa avem si noi un loc, un forum unde putem construi n orasel virtual de la care sa pornim pentru a face ceva pentru orasul real.

satu-mare.yolasite.com
Adaugat de rita pe 12 Octombrie 2009


Alte subcategorii
Diaspora | Judete si Regiuni | Localitati

Creare Site


Optimizare Web Gratuita, SEO pe intelesul tuturor, Promovarea Afacerii Tale


Home |  Link-uri Noi |  Top Link-uri |  Legaturi |  Termeni si Conditii |  Contact
Creare Site si Optimizare Web realizate de jjSoft.ro ©

. Toate drepturile rezervate.