Webby.ro - Director Web Optimizat, pentru promovarea site-ului tau

Director Web Gratuit


Webby.ro
Director Web SEO Adauga Site in cel mai optimizat director web Site-uri noi in cel mai optimizat director web Cele mai tari Site-uri Avantajele Webby
Ghid de Optimizare Web
Verificare Page Rank
Sanatate si Familie
Societate si Cultura
Sport

Divertisment :
 

Bancul Zilei :
 
Profesor Meditatii Matematica screenshotProfesor Meditatii Matematica

Meditatii matematica orice nivel. Progesor matematica cu pregatire exceptionala si experienta. Mai multe detalii pe www.matematica-meditatii.ro sau la tel: 0742074722-Purcaru Ina.Meditatii matematica orice nivel. Progesor matematica cu pregatire exceptionala si experienta. Mai multe detalii pe www.matematica-meditatii.ro sau la tel: 0742074722-Purcaru Ina.

Adaugat de janinabarbu6 pe 8 Februarie 2011Alte siteuri din aceasta categorie:
danielvighi.ro screenshotdanielvighi.ro

Site-ul de faţă nu se referă mai ales şi neapărat la cel care îi poartă numele. Menirea lui este aceea de a atrage atenţia că există nevoi sociale nereformate. Că în cultură avem inerţii şi ne zbatem încă între etic şi estetic, între modern şi postmodern cu toate că lucrurile acestea au fost tranşate.

*

Eticul şi esteticul, comercialul şi performanţa artistică, civicul şi absenţa lui intră aici în dialog polemic. Cred că esteticul nu are valoare fără civic, că este imoral să taci atunci când societatea este năpădită de nonvalori, de mediocrităţi harnice, de foşti aghiotanţi ai vechii dictaturi care se dau fete mari. Intelectualul are răspunderi în plus faţă de toate astea, cu atât mai mult omul de cultură. Formatorul de opinie. Dacă nu face asta este un ins care nu-şi merită titlurile pe care şi le asumă pompos. Nu-l lasă toţi amărâţii aceia neştiuţi care au pierit în 1989. Ăsta este adevărul! Restul sunt vorbe mai mari, mai mici, tirade retorice mai reuşite sau mai şchioape. în cultură , dar mai ales în mediile ei academice, rămîne în continuare de adus în spaţiul public, spaţiul privat al contestării, adică al criticii doar pe la colţuri prin bârfe, zvonuri şi răspândaci.

www.danielvighi.ro
Adaugat de dvighi pe 27 Iulie 2010
Universitatea Valahia Targoviste screenshotUniversitatea Valahia Targoviste

Informatii generale(despre UVT, admitere, taxe, burse), academice(despre facultati, colegii, mastere si studii academice), studentesti(orientare profesionala, organizatii studentesti), departamente etc.

Adaugat de webby pe 13 Decembrie 2006
gradinita little einstein screenshotgradinita little einstein

Gradinita privata situata in sectorul 1 al capitalei, cu predare bilingva Romana-Engleza.Gradinita si-a deschis portile in urma cu un an, si beneficiaza de referinte foarte bune atat pentru activitatea de gradinita cat si pentru cea de after school.Vila cocheta care serveste ca spatiu educational este recent amenajata , de asemenea locul de joaca este larg si primitor.

www.gradinitalittleeinstein.ro
Adaugat de anestina pe 8 August 2008
American Studies Department at the University of Bucharest screenshotAmerican Studies Department at the University of Bucharest

Prezentare, oportunitati, programe atat pnetru absolventi,cat si pentu cei ce nu au absolvit inca, evenimente, asociatia romana pentru studii in America(RAAS)

Adaugat de webby pe 13 Decembrie 2006
Student pe net screenshotStudent pe net

Portal de Constanta pentru studenti cu stiri din campus, cursuri, download gratis, anunturi si forum.Siteul isi propune sa realizeze o comunitate puternica printre studentii din Constanta.Pe site puteti downloada Ghidul studentului 2010

www.studentpenet.ro
Adaugat de studentpenet pe 12 Martie 2010


Alte subcategorii
Stiinta | Scoli

Creare Site


Optimizare Web Gratuita, SEO pe intelesul tuturor, Promovarea Afacerii Tale


Home |  Link-uri Noi |  Top Link-uri |  Legaturi |  Termeni si Conditii |  Contact
Creare Site si Optimizare Web realizate de jjSoft.ro ©

. Toate drepturile rezervate.