Webby.ro - Director Web Optimizat, pentru promovarea site-ului tau

Director Web Gratuit


Webby.ro
Director Web SEO Adauga Site in cel mai optimizat director web Site-uri noi in cel mai optimizat director web Cele mai tari Site-uri Avantajele Webby
Ghid de Optimizare Web
Verificare Page Rank
Automobile
Calculatoare si Internet
Casa si Gradina
Comunitati
Divertisment
eCommerce si Servicii
Educatie si Stiinta
Mass Media
Politica si Administratie
Regional
Sanatate si Familie
Societate si Cultura
Sport
Turism

Divertisment :
 

Bancul Zilei :
 
PH Lemn screenshotPH Lemn
in categoria Casa si Gradina > Diverse

PH Lemn Craiova ofera constructii cu structura din lemn de la terase si foisoare, case de dimensiuni reduse, rustice sau moderne, pana la case de locuit cu etaj cu proiectul propriu sau al clientului, in special in zona Olteniei, dar nu numai...

www.phlemn.ro
Adaugat de phlemn pe 12 Februarie 2011Alte siteuri din aceasta categorie:
Masina Boltari screenshotMasina Boltari

Inventator si producator masina boltari marca HAR, SEMAIA SRL comercializeaza atat vibroprese pentru fabricat boltari, pavele, borduri, jardiniere, boltari pentru planseu LEP, cat si produsele finite prezentate mai sus. Andrei Rus - Tel. 0745.165.196, andrei.rus@semaia.ro, www.semaia.ro

www.semaia.ro
Adaugat de semaia pe 9 Iunie 2009
Hidroizolatii Termoizolatii terasa screenshotHidroizolatii Termoizolatii terasa

Suntem o firma ce se ocupa in exclusivitate de hidroizolatii in ceea ce priveste realizarea unor terase si acoperisuri cu membrane bituminoase.
Executam lucrari de hidroizolatii si termoizolatii la terase circulabile sau non-circulabile

www.hidroset.ro
Adaugat de anima pe 5 Octombrie 2009
instalatii electrice instalatii sanitare screenshotinstalatii electrice instalatii sanitare

SOCIETATEA COMERCIALA MAIAN CONST SERV SRL PROIECTEAZA SI EXECUTA LUCRARI DE CONSTRUCTII :
ZUGRAVELI ,TENCUIELI,VOPSITORII,GRESIE, FAIANTA ,RIGIPS ,CONFECTII METALICE ,IZOLATII TERASE,PAVAJE SI BORDURI,
SI INSTALATII:
SANITARE ,TERMICE ,APA-CANAL,GAZE,ELECTRICE.COLABORAM PENTRU LUCRARI DE CONSTRUCTII CU ORICE FIRMA DIN TARA.

CALITATE SERIOZITATE PROMPTITUDINE

www.electrice-sanitare.ro

www.electrice-sanitare.ro
Adaugat de xxzz pe 9 Martie 2010
constructii-renovari-amenajari screenshotconstructii-renovari-amenajari

Cu o vasta eperienta in domeniul constructiilor si amenajarilor interioare daobandita in tari ca:Belgia,Cipru si Italia executam lucrarii de orice tip si finisaje interioare si exterioare la standarde europene,cu o echipa tanara si dinamica.
Echipa noastra are ca obiect de activitate constructii:case si vile,renovari si amenajari interioare. Experienta in executie care am dobandit-o este garantia produselor de calitate care vi le oferim,flexibilitate in decizii si o evaluare corecta a costurilor de executie. Puteti apela cu incredere la sfaturile specialistilor nostri indiferent de problema cu care va confruntati, la noi veti gasi mereu solutia optima pentru transformarea locuintei dumneavoastra intr-una confortabila, sigura si primitoare.

www.constructii-renovari-amenajari.cabanova.ro
Adaugat de valentano pe 9 Februarie 2010
foraje,foraje puturi,foraje adancime30-120m,forari screenshotforaje,foraje puturi,foraje adancime30-120m,forari

foraje,foraje puturi,foraje puturi apa,foraje adancime 30-120m,forari pvc,forari fantani,foraje Bucuresti,Foraje Giurgiu,foraje Arges,foraje Dambovita,foraje Braila,foraje Teleorman,foraje Olt,foraje Buzau,foraje Galati,S.C Brat Construct Forex executa puturi de medie-mare adancime (30-120m)care se construiesc la cel de al treilea (dupa caz)strat freatic(acvifer)si vor fi tubate pe tub P.V.C. de inalta presiune in diametru de 125mm,140mm si 160 mm.
Aceste puturi se vor alimenta cu apa numai din cel de al doilea sau al treilea strat freatic celelalte straturi freatice intalnite vor fi blintate(izolate)de restul aductiunii prin practicarea unui inel de ciment pe sectiunea forajului deasupra celui de al treilea strat freatic.
Debitele extrase oscileaza in functie de aportul freatic in acel areal si sunt cuprinse intre 0,6l/s si 1,9l/s,recomandarile deexploatare si extractie facandu-se dupa determinarea parametrilor tehnici ai forajului ,respectiv HHs(inaltime hidrostatica),HHd(inaltime hidrodinamica),Q(debit maxim)in functie de parametrii tehnici ai putului si consumatorii de apa ce urmeaza a fi satisfacuti (bucatarii,bai,gradini)se vor face recomandari asupra elementelor de extractie (pompe,hidrofor,rezervor)
In cel de al treilea strat freatic apa va intra in aductiune prin lateral (fundul putului fiind astupat prin fante care vor fi „imbracate in pietrisuri de sablaj de 3-5mm.Se acorda garantie asupra integritatii coloaneide lucru (P.V.C.) si asupra debitului de apa existent cu conditia respectarii conditiilor de exploatare scrise.
Relatii la 0721968811/0765224991/ www.forajeputuripvc.ro,http://forajeputuri.blogspot.com/http://forajeputuri.weblog.ro/

www.forajeputuripvc.ro
Adaugat de bratuluis pe 7 Septembrie 2009


Alte subcategorii
Sisteme de Securitate | Mobilier | Gradinarit | Diverse

Creare Site


Optimizare Web Gratuita, SEO pe intelesul tuturor, Promovarea Afacerii Tale


Home |  Link-uri Noi |  Top Link-uri |  Legaturi |  Termeni si Conditii |  Contact
Creare Site si Optimizare Web realizate de jjSoft.ro ©

. Toate drepturile rezervate.