Webby.ro - Director Web Optimizat, pentru promovarea site-ului tau

Director Web Gratuit


Webby.ro
Director Web SEO Adauga Site in cel mai optimizat director web Site-uri noi in cel mai optimizat director web Cele mai tari Site-uri Avantajele Webby
Ghid de Optimizare Web
Verificare Page Rank
Sanatate si Familie
Societate si Cultura
Sport

Divertisment :
 

Bancul Zilei :
 
Materiale promotionale MagicPromo screenshotMateriale promotionale MagicPromo
in categoria Mass Media > Publicitate

O selectie inedita de materiale promotionale personalizate, obiecte promotionale personalizate, pixuri personalizate, brelocuri personalizate, tricouri personalizate; solutii reale pentru toate evenimentele, cadouri personalizate pentru parteneri, colaboratori sau angajati cu orice ocazie.

www.magicpromo.ro
Adaugat de magicpromo10 pe 19 Octombrie 2010Alte siteuri din aceasta categorie:
Dell Business Romania screenshotDell Business Romania

Castiga proprii bani online muncind usor si de acasa fara a invisti nici o suma.
Anunturi Vanzari si Cumparaturi online.
Web design Profesional
Dell Business Romania cel mai mare afiliat al Companiei HOST GATOR , si cu cel mai mare suport pentru clintii si afiliatii sai
Acuma si varianta site-ului in engleza

www.dbr.ueuo.com
Adaugat de DellMarius pe 3 Iunie 2009
Citymedia screenshotCitymedia

Citymedia este o agentie de publicitate pentru judetul Valcea. Noi stim Valcea pe de rost!

Adaugat de webby pe 14 Decembrie 2006
Print Non Stop screenshotPrint Non Stop

Servicii de creatie si machetare grafica, tipar digital, print indoor, cd/dvd, operatiuni de legatorie, finisare, dupa un program de lucru flexibil, aproape non stop la dispozitia dumneavoastra. Print Non Stop cel mai bun serviciu de print online.

www.printnonstop.ro
Adaugat de printnonstop pe 23 Decembrie 2009
promoteri screenshotpromoteri

JMPonline promoteri sampling si hosting pentru firmele care au nevoie de promovare si care isi pot gasi angajatii ideali pe acest site unde sunt inscrisi sute de promoteri cu descrieri relevante si fotografii

www.jmp.ro
Adaugat de jmpbucuresti pe 15 Septembrie 2008
Mercada - Agentie PR screenshotMercada - Agentie PR

Va oferim servicii PR de inalte standarde calitative prin suport si consultanta in evenimente corporate - conferinte presa, campanii comunicare prin relatii excelente cu toate canalele mediatice.
Mercada a fost creata din dorinta de a veni in sprijinul companiilor ce doresc sa se identifice pe piata cu o imagine proaspata. Si sa o mentina.

PR nu inseamna doar aparitia in presa. Inseamna livrarea mesajului potrivit audientei potrivite. Noi venim in sprijinul companiei dumneavoastra pentru a evidentia valoarea de care aceasta dispune.De a convinge ca sunteti un partener de incredere intr-o lume plina de indoiala. De a scoate ce-i mai bun… Adica The Best of You!
Organizare evenimente : conferinte de presa, evenimente de imagine, intalniri, etc..:

Pentru Mercada, crearea de evenimente corporate este o placere. Entuziasmul nostru in organizarea acestora creaza numeroase avantaje pentru clientul nostru de la viteza de reactie si pana la costurile reduse, amanunte esentiale pentru un astfel de proiect. Mercada ofera gama completa de servicii pentru astfel de evenimente, dupa cum urmeaza:

Materiale promovare eveniment:

Pentru a asigura succesul evenimentului companiei dvs. Trebuie sa realizam materialele folosite in scopul promovarii acestuia : invitatii, mape de presa, brosuri sau orice alte materiale promotionale. Specialistii cu care colaboram ne permit obinerea unor materiale inedite, eficiente si.. La timp ce se vor inscrie fara indoiala in canoanele de corporate design a clientului.

Continut:

Echipa noastra va concepe continutul mapei de presa pe baza informatiilor furnizate de client si a obiectivelor acestuia la un standard de profesionalism ireprosabil.

Servicii media complete:

Asigurarea participarii media, realizarea mapelor de presa (newsletters, brosuri, articole si informatii de interes pentru participanti, CD-uri de prezentare), monitorizarea post-eveniment pot fi incluse în pachetul pe care agentia îl ofera clientilor sai.

www.mercada.ro
Adaugat de simonac1981 pe 2 Iunie 2009


Alte subcategorii

Creare Site


Optimizare Web Gratuita, SEO pe intelesul tuturor, Promovarea Afacerii Tale


Home |  Link-uri Noi |  Top Link-uri |  Legaturi |  Termeni si Conditii |  Contact
Creare Site si Optimizare Web realizate de jjSoft.ro ©

. Toate drepturile rezervate.