Webby.ro - Director Web Optimizat, pentru promovarea site-ului tau

Director Web Gratuit


Webby.ro
Director Web SEO Adauga Site in cel mai optimizat director web Site-uri noi in cel mai optimizat director web Cele mai tari Site-uri Avantajele Webby
Ghid de Optimizare Web
Verificare Page Rank
Automobile
Calculatoare si Internet
Casa si Gradina
Comunitati
Divertisment
eCommerce si Servicii
Educatie si Stiinta
Mass Media
Politica si Administratie
Regional
Sanatate si Familie
Societate si Cultura
Sport
Turism

Divertisment :
 

Bancul Zilei :
 
Ion Negoias screenshotIon Negoias

Numele meu este Ion Negoias.M-am nascut la 2 Mai 1991, Ramnicu Sarat, intr-o familie simpla.Am parcurs Scoala Generala “Vasile Cristoforeanu”, urmata de profilul Filologie in Liceul Teoretic “Stefan cel Mare” (Ramnicu Sarat).In prezent sunt student la Facultatea de Drept, in cadrul Universitatii Transilvania.M-am apropiat de Miscare si m-am alturat Noii Drepte ca simpatizant la finele anului 2006.In tot acest timp, prin activism si daruire, am dobandit in conducerea filialei Ramnicu Sarat, conducerea judetului Buzau, conducerea judetului Vrancea si proaspata functie de membru al Consiliului National de Condecere al Noii Drepte.

Am fost ca si tine.Vin de acolo de unde vii si tu – ce face diferenta intre noi acum?Eu mi-am gasit un crez ce mi-a definitivat personalitatea.De ce spun ca am fost ca si tine?Eram ratacit, dezorientat intr-o mare de alternative spre formarea mea – alternative oferite de aceasta democratie pe care o intelegeam si eu prost la acea vreme.Nepasator fiind, ignorant si cam rebel, m-am indepartat de Biserica si m-am apropiat de idei ceva cam ateiste.Incepusem sa-mi pun intrebari.Nu stiam ca intrebarile mele erau de fapt raspunsurile pacatelor mele.Perceperea realitatii m-a facut sa-mi schimb ideile.Mi-am gasit crezul, l-am urmat, m-am auto-disciplinat si am devenit un om nou.Am un crez, port o lupta si apreciez mai mult satisfactia morala in defavoarea satisfactiei materiale.Incerc sa-i schimb pe oamenii in care se regaseste cel ce eram pe cale sa devin.Incerc sa schimb Romania prin ei.Vreau DEMOCRATIA INTERESULUI NATIONAL in defavoarea democratiei actuale – democratia interesului personal.Pare greu?Mircea Eliade spunea ca ‘nu esti invins decat daca refuzi lupta’.Eu nu refuz.Merg pe principiul “oamenii mari se nasc la case mici”.Schimbarea e in fiecare.Toata lumea are acces la ea in egala masura cu permanenta si cantitatea efortului depus.

www.negoias.wordpress.com
Adaugat de sven33 pe 23 August 2010Alte siteuri din aceasta categorie:
Partidul Democrat screenshotPartidul Democrat

Site-ul oficial al Partidului Democrat: Istoric, Statut, Program, Participarea la Guvernare, Stiri si informatii, Arhiva, Conducerea Partidului, Senatorii si Deputatii, Ministrii, Prefectii, Primarii.

Adaugat de webby pe 14 Decembrie 2006
Partidul Democratiei Sociale din Romania screenshotPartidul Democratiei Sociale din Romania

Site-ul oficial al Partidului Social Democrat. Prezentare, Statut, Program politic, Organizare, Documente, Publicatii, Presa, Contact, Link-uri.

Adaugat de webby pe 14 Decembrie 2006
Site-ul oficial al PNL Jimbolia screenshotSite-ul oficial al PNL Jimbolia

Website-ul oficial al PNL Jimbolia.
Prin intermediul acestui site dorim ca locuitorii orasului Jimbolia sa afle cat mai multe despre activitatile Partidului National Liberal din orasul lor. De asemenea locuitorii orasului Jimbolia pot sa ne puna intrebari la care ne vom straduii sa raspundem.

www.pnljimbolia.go.ro
Adaugat de bohrom pe 24 Martie 2010
Alegeri Europarlamentare screenshotAlegeri Europarlamentare

Pentru a afla totul despre alegerile europarlamentare si despre oferta Partidului Social Democrat. Bonus: concursuri cu premii oferite de PSD simpatizantilor, posibilitatea de a-ti testa cunostintele europene si jocuri educative.

www.europsd.ro
Adaugat de psdseo pe 6 Noiembrie 2007
PNTCD Cluj screenshotPNTCD Cluj

Partidul National Taranesc Crestin Democrat - Organizatia Judeteana Cluj. O voce populara, o oglinda a crestin-democratiei clujene. Din inima Ardealului, pentru inima ardelenilor...
Organizatia Judeteana Cluj a Partidului National Taranesc Crestin Democrat este una dintre cele mai puternice organizatii judetene.

http://www.pntcd-cluj.ro
Adaugat de ptita pe 21 Decembrie 2008


Alte subcategorii
Guvern | Partide | Primarii | Sindicate | UE si NATO

Creare Site


Optimizare Web Gratuita, SEO pe intelesul tuturor, Promovarea Afacerii Tale


Home |  Link-uri Noi |  Top Link-uri |  Legaturi |  Termeni si Conditii |  Contact
Creare Site si Optimizare Web realizate de jjSoft.ro ©

. Toate drepturile rezervate.