Webby.ro - Director Web Optimizat, pentru promovarea site-ului tau

Director Web Gratuit


Webby.ro
Director Web SEO Adauga Site in cel mai optimizat director web Site-uri noi in cel mai optimizat director web Cele mai tari Site-uri Avantajele Webby
Ghid de Optimizare Web
Verificare Page Rank
Sanatate si Familie
Societate si Cultura
Sport

Divertisment :
 

Bancul Zilei :
 
Consultanta si reprezentare juridica screenshotConsultanta si reprezentare juridica

Societate profesionala de servicii juridice specializata in consultanta juridica si reprezentare juridica in procese, recuperari creante, infiintari si lichidari firme, redactare documente juridice, atestare contracte.

www.reprezentare-juridica.eu
Adaugat de altconsulting_sp pe 22 Februarie 2011Alte siteuri din aceasta categorie:
Edcont srl - servicii de contabilitate in Ploiesti screenshotEdcont srl - servicii de contabilitate in Ploiesti

Firma de contabilitate - servicii de contabilitate in Ploiesti. Expert contabil. Contabil autorizat. Contabilitate primara. Contabilitate stocuri. Contabilitate productie. Contabilitate generala. Personal si salarizare. Intocmire si depunere bilant.

Adaugat de webby pe 13 Decembrie 2006
KARAN Consultanta de afaceri screenshotKARAN Consultanta de afaceri

Karan a fost înfiinţată în 2005, cu scopul de a oferi clienţilor sai servicii de consultanţă pentru afaceri şi management, servicii profesionale de consultanţă juridică, servicii de administrare de personal, salarizare şi consultanţă în domeniul resurselor umane, servicii de property and facility management, oferind soluţii rapide şi flexibile.


Avem o gamă largă de servicii pentru persoane juridice, începând de la consultanţă cu privire la paşii de urmat în momentul înfiinţării unei companii, continuând cu organizarea diferitelor categorii de persoane juridice, obţinerea de credite sau consultanţă privind cumpărarea de bunuri în leasing şi terminând cu consultanţă privind încetarea personalităţii juridice.
Acordăm servicii de CONCEPERE, REDACTARE şi ATESTARE ACTE necesare ÎNFIINŢĂRII SOCIETĂŢILOR COMERCIALE (act constitutiv, declaraţii asociaţi ori administratori, contract închiriere sau subînchiriere ori contract de comodat, contract asociere în participatiune, contract leasing imobiliar, contract uz, contract uzufruct, etc.). Acordăm servicii de CONSULTANŢĂ pentru ÎNFIINŢAREA de ASOCIAŢII sau FUNDAŢII, Persoane Fizice Autorizate, Întreprinderi Familiale, Întreprinderi Individuale, ORGANIZAŢII SINDICALE sau PATRONALE, PARTIDE POLITICE.

Echipa noastră, formată din consilieri juridici, experţi contabili şi specialişti în domeniul resurselor umane, este preocupată permanent de rezolvarea problemelor prin metode noi şi eficiente.

Într-un peisaj legislativ în continuă schimbare KARAN, poate fi consultantul dumneavoastră personal pe probleme juridice de orice natură, pe scurt: partenerul de afaceri discret şi eficient.

www.karan.ro
Adaugat de mykaran pe 31 Mai 2009
Vreau credit screenshotVreau credit

comparatie credite, sucursale banci, simulare rate credite (calculator rate), bancomate, dictionar financiar-bancar

Adaugat de webby pe 18 Decembrie 2006
POS CONSULT SRL-CONSULTANTA ACCESARE FONDURI UE screenshotPOS CONSULT SRL-CONSULTANTA ACCESARE FONDURI UE

Siteul de prezentare al firmei de prezentare al firmei de consultanta SC POS CONSULT SRL.Echipa noastra are ca scop aducerea unui mic aport in dezvoltarea durabila a economiei romanesti si la cresterea gradului de absorbtie a fondurilor europene disponibile

www.pos-consultancy.com
Adaugat de kaponne pe 21 Mai 2009
VERSAT-COM SRL screenshotVERSAT-COM SRL

Societate importatoare de scule si consumabile industriale pentru prelucrari mecanice prin aschiere si confectii metalice usoare.
www.versat-com.ro
VERSAT COM SRL

Societatea noastra ofera spre vanzare o gama variata de produse importate direct din U.E.,destinate in special intreprinderilor care au ca domeniu principal de activitate, prelucrarile mecanice prin aschiere si confectiile metalice.
Inaintea unei vanzari,in functie de necesarul de produse al clientului, oferim consultanta gratuita pentru alegerea celor mai eficiente scule si consumabile industriale,reprezentand cel mai bun raport pret/calitate pe care il poate oferi societatea noastra comerciala.
Datorita furnizorilor europeni de prestigiu cu care colaboram,in domeniul sculelor si consumabilelor industriale,clientii nostrii sunt multumiti de produsele noastre.
Societatea noastra comerciala, lucreaza cu marfa pe stoc,pentru a putea servi prompt solicitarilor urgente ale clientilor.Sigur ca stocul de marfa al unei firme nu este niciodata indeajuns de mare pentru a putea acoperi toate necesitatile clientilor,dar raspundem si acestei probleme cu o viteza mare de aprovizionare.

Oferim spre vanzare produse pentru:
-gaurire
-frezare
-strunjire
-alezare
-filetare
-rectificare de precizie pentru piese calite
-rectificare si ascutire scule
-debavurare
-polizare
-slefuire
-finisare
-debitare
-sudura

www.versat-com.ro
Adaugat de versat pe 22 Octombrie 2010


Alte subcategorii
Resurse umane | Telefonie

Creare Site


Optimizare Web Gratuita, SEO pe intelesul tuturor, Promovarea Afacerii Tale


Home |  Link-uri Noi |  Top Link-uri |  Legaturi |  Termeni si Conditii |  Contact
Creare Site si Optimizare Web realizate de jjSoft.ro ©

. Toate drepturile rezervate.