Webby.ro - Director Web Optimizat, pentru promovarea site-ului tau

Director Web Gratuit


Webby.ro
Director Web SEO Adauga Site in cel mai optimizat director web Site-uri noi in cel mai optimizat director web Cele mai tari Site-uri Avantajele Webby
Ghid de Optimizare Web
Verificare Page Rank
Sanatate si Familie
Societate si Cultura
Sport

Divertisment :
 

Bancul Zilei :
 


Ghid Gratuit de Optimizare Web

     Va prezentam in randurile ce urmeaza o serie de sfaturi ce ar trebui urmate in momentul in care se initiaza o campanie de optimizare web. Informatiile ne-au fost puse la dispozitie prin amabilitatea echipei jjSoft.
          Pentru mai multe informatii, sau pentru consultanta in acest domeniul optimizarii sau programarii web, nu ezitati sa apelati la serviciile acestora.

     Ca si in alte cazuri, atunci cand te afli la inceput de drum, e bine sa existe o lista de pasi ce trebuie parcursi pentru a atinge scopul final. Vom prezenta in continuare o serie de aspecte ce trebuie avute in vedere in momentul in care se proiecteaza o aplicatie web noua, sau atunci cand se porneste o campanie de optimizare web.

     Tineti cont de urmatoarele sfaturi, si va asiguram noi ca rezultatele nu pot decat sa va multumeasca. Acestea sunt o serie de idei generale care stau la baza unei campanii de optimizare web, idei ce trebuie respectate cu strictete in cazul in care se urmaresc rezultate optime.

Optimizare Web Gratuita


 • Analizati domeniul pentru care site-ul isi va desfasura activitatea, si stabiliti o serie de cuvinte cheie ce vor defini cel mai bine continutul informational al acestuia. Tineti cont acestea in momentul in care publicati continutul informational, avand in vedere faptul ca puteti optimiza continutul in functie de cuvintele cheie alese. Puteti sa optimizati site-ul pentru oricate cuvinte cheie doriti.

  Un site mai mare are avantajul ca poate fi optimizat pentru mai multe cuvinte cheie, fara a se face exces de procedurile de optimizare web. Trebuie avut in vedere totusi ca densitatea cuvintelor cheie sa nu fie exagerata.

  Daca nu stiti ce cuvinte cheie sa alegeti, ganditi-va la ce ar defini cel mai bine continutul site-ului, si in acelasi timp, ce cuvinte cheie ar folosi potentialii utilizatori ai motoarelor de cautare. Este foarte important sa alegeti cuvinte cheie relevante pentru site-ul dvs.

  In cazul in care doriti consultanta in aceasta privinta, sau orice alta procedura de optimizare web, puteti apela cu incredere la serviciile oferite de BizPro.ro sau jjSoft.ro.


 • Analizati si revizuiti URL-urile site-ului. Eliminati spatiile si caracterele neadecvate. Incercati sa eliminati URL-urile dinamice. Eliminati parametrii de sesiune din URL (PHPSID). Orice parametru dinamic, transmis pe URL, dauneaza relevantei paginii respective. Asigurati-va ca URL-ul descrie continutul informational al paginii. Separati cuvintele din pagina prin intermediul cratimei ("-").


 • Folositi doar o versiune a domeniului dvs. (ex. www.domeniulmeu.ro). In acest caz, redirectionati folosind 301 Redirect cealalta versiune a domeniului (ex. domeniulmeu.ro)


 • Atunci cand creati o legatura catre pagina de start a site-ului, referiti-va la aceasta prin numele domeniului (ex. domeniulmeu.ro) si nu prin numele propriuzis al paginii. (ex. domeniulmeu.ro/index.html)


 • Incercati sa nu folositi frame-uri in paginile site-ului. Frame-urile nu sunt indexate corect de catre motoarele de cautare. Incercati sa eliminati continutul AJAX, din acelasi motiv. Exista o serie de exceptii cand puteti folosi Frame-uri sau AJAX, si sa beneficiati de avantajele SEO in acelasi timp. Aceste exceptii sunt cunoscute de expetii in domeniu.

       Echipa jjSoft, datorita experientei acumulate in decursul timpului, va poate oferi consultanta in folosirea frame-urilor sau a tehnologiilor AJAX, in asa fel incat sa se poata beneficia de avantajele optimizarii web. Pentru detalii, nu ezitati sa ii contactati pe BizPro.ro sau jjSoft.ro.


 • Definiti continutul fiecarei pagini prin intermediul titlului acesteia. Asigurati-va ca imbunatatiti relevanta continutului prin intermediul tag-ului Title. Folositi cuvintele cheie in intermediul titlului, si incerati sa definiti un titlu dinamic, caracteristic fiecarei pagini.


 • Personalizati tag-urile META (Description si Keywords) in functie de pagina. Acestea trebuie sa prezinte succint continutul informational al paginii, alaturi de cuvintele cheie caracteristice acesteia.


 • Folositi tag-urile Heading. Acestea pot fi folosite pentru a sublinia cuvintele cheie specifice paginii optimizate.


 • Folositi sitemap-uri. Trebuie sa existe cel putin un link fizic catre orice pagina din site. Astfel, veti da posibilitatea motoarelor de cautare sa indexeze toate paginile site-ului.


 • Beneficiati de avantajele oferite de Google Sitemaps si Yahoo Site Explorer. Aceste functionalitati va dau posibilitatea sa specificati motoarelor de cautare paginile pe care le are site-ul dvs., pentru a asigura o indexare mai buna. Acest lucru este privit cu un grad sporit de profesionalism de catre motoarele de cautare.


 • Tratati fiecare pagina individual. Optimizarea trebuie efectuata independent in cadrul fiecarei pagini. Puteti trata aspecte diferite ale domeniului de activitate, in pagini diferite, optimizandu-le astfel individual.


 • Continutul informational prezentat pe paginile site-ului trebuie sa fie original, si de o calitate ridicata. Motoarele de cautare acorda o importanta sporita site-urilor care aduc un plus informational internetului, si mai ales acelora care publica informatii actualizate.


 • Modificati codul sursa al paginii in asa fel incat sa aduceti continutul informational vizibil cat mai aproape de inceputul acesteia.


 • Parcurgeti intreg site-ul prin intermediul unui program de indexare. Verificati link-urile tuturor paginilor. Asigurati-va ca nu exista link-uri catre pagini inexistente.


 • Optimizati imaginile prezente pe site. Profitati de tag-ul ALT pentru a insera cuvinte cheie pentru care doriti sa efectuati optimizarea.


 • Nu repetati prea des cuvintele cheie. Nu abuzati de metodele de optimizare pentru ca riscati sa afectati foarte grav site-ul. Exista chiar posibilitatea ca site-ul dvs. sa fie penalizat datorita folosirii in mod abuziv a tehnicilor de optimizare, sau datorita folosirii unor tehnici imorale de optimizare.


 • Initiati o campanie puternica de link-exchange. Cautati link-uri calitative, din partea unor site-uri ce se ocupa cu un domeniu apropiat site-ului dvs.


     Daca aveti nevoie de ajutor legat de optimizarea web, sau doriti sa initiati o campanie de optimizare web profesionala, va asteptam sa ne contactati : BizPro.ro sau jjSoft.ro.
     De asemeni, va stam la dispozitie in cazul in care aveti nevoie de dezvoltare aplicatii web sau desktop.

Creare Site


Optimizare Web Gratuita, SEO pe intelesul tuturor, Promovarea Afacerii Tale


Home |  Link-uri Noi |  Top Link-uri |  Legaturi |  Termeni si Conditii |  Contact
Creare Site si Optimizare Web realizate de jjSoft.ro ©

. Toate drepturile rezervate.