Webby.ro - Director Web Optimizat, pentru promovarea site-ului tau

Director Web Gratuit


Webby.ro
Director Web SEO Adauga Site in cel mai optimizat director web Site-uri noi in cel mai optimizat director web Cele mai tari Site-uri Avantajele Webby
Ghid de Optimizare Web
Verificare Page Rank
Sanatate si Familie
Societate si Cultura
Sport

Divertisment :
 

Bancul Zilei :
 

Avantajele Directorului Webby.ro    In urma unui studiu privat, efectuat de compania noastra, am concluzionat faptul ca web-ului romanesc ii lipseste un director web conceput special sa ii ajute pe webmasterii ce doresc sa isi optimizeze si promoveze site-ul in vederea obtinerii unui trafic mai bun din motoarele de cautare. Astfel, am hotarat sa proiectam directorul Webby.ro plecand de la aceasta idee.


    Caracteristica de baza a directorului Webby.ro este ca el insusi este optimizat pentru motoarele de cautare. Datorita acestui lucru, toate paginile directorului vor fi indexate si se vor clasa pe locuri fruntase in cadrul rezultatelor returnate de motoarele de cautare. Acest lucru creeaza un prim avantaj clientilor nostrii, deoarece traficul pe care Webby.ro il castiga din motoarele de cautare de cele mai multe ori il castiga si acestia. Exista posibilitatea ca site-ul dvs. sa nu fie optimizat pentru o anumita combinatie de cuvinte cheie, dar directorul Webby.ro sa fie. Astfel, traficul generat de motoarele de cautare catre Webby.ro datorita acelor cuvinte cheie poate fi directionat si catre site-ul dvs. Datorita faptului ca listarea articolelor pe Webby.ro se face in mod tematic, vizitatorii ce ajung pe site-ul nostru intr-o categorie in care este listat si site-ul dvs. (conform interesului personal al acestora) exista posibilitatea ca acestia sa ajunga si la dvs. pe site. Astfel, traficul generat de catre Webby.ro catre site-ul dvs. este legat tematic de domeniul de activitate al acestuia.


   Webby.ro accepta articole despre site-ul dvs. optimizate pentru motoarele de cautare
    Directorul Webby.ro ofera posibilitatea clientilor sai sa publice articole detaliate de prezentare a site-ului ce doresc sa il inscrie. Sunt incurajate articolele ce contin cuvinte cheie specifice site-ului ce se promoveaza. Sunt acceptate un numar nelimitat de link-uri (in limita bunului simt) catre site-ul ce se promoveaza in cadrul articolului detaliat, link-urile putand sa contina cuvinte cheie alese de utilizator. In cadrul articolelor se accepta link-uri catre orice pagina a site-ului dvs. Puteti castiga astfel mai multe link-uri catre site-ul ce se optimizeaza. In plus, putem oferi chiar asistenta in vederea compunerii unor articole personalizate si optimizate pentru site-ul dvs.


   Link-urile obtinute pe Webby.ro va ajuta in campania de optimizare web.
   Toate link-urile prezente in directorul Webby.ro sunt indexabile. Mai mult, oferim posibilitatea clientilor nostrii sa creeze oricate link-uri personalizate catre site-ul optimizat, in cadrul descrierii detaliate. Noi nu ne ascundem in spatele unor afirmatii create special sa pacaleasca vizitatorii, asa cum fac multe dintre directoarele web romanesti care accepta site-uri dar link-urile catre acestea sunt neindexabile.


    Directorul Webby.ro este simplu de folosit, cu un aspect curat si usor de urmarit.
Adaugarea unui nou site se face in mai putin de un minut. Structura site-ului permite o navigare usoara, evidentiand articolele inscrise in director.


    Continutul directorului Webby.ro este autentic si de calitate.
    Toate articolele ce sunt publicate pe site necesita in prealabil aprobarea unuia dintre administratorii nostrii. Acest pas este necesar, deoarece noi dorim ca Webby.ro sa aiba un continut curat, fara site-uri slab calitative, sau ilegale.


   Aprobarea si activarea articolelor se efectueaza rapid.
    Din punctul nostru de vedere s-a terminat cu lungile perioade de asteptare pana cand un site este aprobat sa fie listat intr-un director web. Webby.ro ofera servicii de inalta calitate si profesionalism. Articolul dvs. va fi activ in cel mai scurt timp din data adaugarii acestuia.


    Sistem inteligent de eliminare a SPAM-ului
    Va putem asigura ca directorul Webby.ro este ferit de spam. Exista o serie de verificari automate pe care site-ul le face pentru a inlatura potentialele articole de spam. In acelasi timp, toate site-urile adaugate sunt verificate manual pentru a ne asigura de calitatea acestora.


   Oferim consultanta de optimizare web (la cerere)
    Daca ni se cere ajutorul, putem oferi consultanta in vederea optimizarii web a unui site. Gratis ! Din dorinta de a imbunatati calitatea web-ului romanesc suntem dispusi chiar sa oferim sfaturi de optimizare acelora care ne solicita ajutorul. Ne rezervam totusi dreptul de a oferi aceste servicii de consultanta numai pentru site-uri legale, cu domeniu propriu, si in limita timpului de care noi dispunem.

Creare Site


Optimizare Web Gratuita, SEO pe intelesul tuturor, Promovarea Afacerii Tale


Home |  Link-uri Noi |  Top Link-uri |  Legaturi |  Termeni si Conditii |  Contact
Creare Site si Optimizare Web realizate de jjSoft.ro ©

. Toate drepturile rezervate.